in ,

СлаткоСлатко

35 минути јога за целото тело – пробајте дали сте флексибилни (Видео)

Не само што ќе ги зацврстите мускулите и ќе ги наполните батериите, туку до максимум ќе ја тестирате вашата флексибилност. Овој сет вежби во траење од 35 минути ќе ви помогне да се чувствувате подоброи со повеќе енергија, но исто така ќе ги активира и сите ваши мускули.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote