in , ,

УбавоУбаво

5 карактеристики на маж кој никогаш нема да престане да ве сака: Ако го имате ова, не дозволувајте да оди!

Тој е целосно посветен на вас и на вашата врска

Лесно е да се биде заедно кога сè оди без проблеми. Сепак, треба да бидете доволно храбри и да се држите заедно кога ќе стане тешко.

Вистинскиот маж не исчезнува без трага по мала расправија, но и не ја вади на својата поубава половина кога е нерасположен.

Тој разбира колку е важна врската и нема да дозволи ништо да му застане на патот.

Тој не ги избегнува проблемите

Вистинскиот маж многу ретко ќе „таложи“ проблеми во себе и ќе чека тие да се насоберат до точката на вриење.

Ако нешто во врската му пречи, тоа ќе го каже на многу внимателен начин.

Ако е виновен за нешто што ја расипува врската, ќе даде се од себе да го поправи тоа.

Нему му е јасно дека проблемите не ја дефинираат врската, туку начинот на кој заедно ги решавате и надминувате.

Тој обрнува внимание на малите нешта

Нему му е јасно дека навидум мали, безопасни работи можат да создадат многу големи проблеми.

Целта му е да ги „пресече“ од корен и затоа пред се внимава на ситниците.

Тој сака да се чувствувате добро во своја кожа

Тој мисли дека си убава; инаку зошто би бил со тебе?

Нему му е важно да се чувствувате така и затоа е подготвен да направи се што е во негова моќ за да ве гледа онака како што ве гледа секој ден.

Своите грешки ги сфаќа сериозно

Ако направи нешто што ве повредило, му треба долго време да си прости.

Многу ретко нешто може да го скрши, но кога ќе „греши“ во врска со вас, тогаш дава се од себе да ја поправи грешката.

Тој те познава доволно добро за да знае што може да те повреди, но никогаш не би го направил тоа.

Не за милион години.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote