in , ,

СлаткоСлатко

НЕ ВЕ ЗАСЛУЖУВА: 6 знаци дека си го губиш времето со маж кој не ве заслужува

Обидете се да бидете во врска со партнер кој ќе ве третира со почит и кој ќе ве сака. Ви откриваме шест карактеристики кои откриваат дека е време да заборавите на оваа врска, бидејќи губите време со партнер кој не ве заслужува.

Никогаш нема време за вас

Тој никогаш нема време за вас, но секогаш наоѓа време за сите други луѓе во неговиот живот.

Тој е неблагодарен

И буквално така. Дури и ако работите постојано и му посветувате внимание, тој никогаш не вели „благодарам“ и не го цени сето она што го добива од вас.

Тој носи одлуки и не се грижи за вашето мислење

Никогаш не барајте совет или мислење, дури и ако тоа е поврзано со вашата врска. Тој никогаш не го зема предвид тоа што вие го предлагате и прави сè на свој начин.

Тој планира без тебе

Планира заедничка активност и датум, па дури и планира работи што не ве вклучуваат. Со таквиот однос јасно покажува дека не ве цени, ниту вашето слободно време, бидејќи е убеден дека секогаш мора да бидете достапни.

Тој е мрзлив

Ги избегнува сите обврски и никогаш не мисли дека можеби ќе ви треба неговата помош.

Тој те изневерува

Ова е најсилниот доказ дека не ве цени како партнер. Заборавете на оваа врска, има многу подобри луѓе на светот од него.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote