in

Што?Што?

БИЗАРНО! Австриски пратеник тестираше примерок од Кока Кола – РЕЗУЛТАТОТ ИЗНЕНАДУВАЧКИ!

Десниот популистички пратеник Михаел Шнедлиц направи брз тест на короната во австрискиот парламент. Тестот излезе позитивен – но од причина што нема никаква врска со коронавирусот.

Михаел Шнедлиц, член на десничарскиот популист FPÖ, изврши апсурден експеримент во Австрискиот национален совет. Во својот дебатен говор во четвртокот, тој се обиде да докаже дека едноставната Кока Кола постигнува позитивен резултат на брзите тестови за корона и затоа целите масовни тестирања за коронавирусот се безвредни и непотребни.

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote