in

Барак Обама потврди дека НЛО-ата се вистинска појава!

Поранешниот претседател на Соединетите американски држави, Барак Обама, за време на гостувањето во шоуто на Џејмс Корден, потврди дека владата на САД има докази за постоењето на НЛО.

Тој додека беше прашан дали верува во вонземјани тој рече: „Не можам да кажам ништо повеќе, освен тоа дека САД има докази и фотографии од објекти што се движат со голема брзина и траектории кои не можеме да ги објасниме во небото и ние не знаеме од каде всушност потекнуваат тие.“ Со оваа изјава, Обама индиректно го потврди постоењето на НЛО, кои многу луѓе веруваат дека НЛО-ата не се од нашата планета.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote