in

Безобразна жена што го вознемируваше лицето што седеше на предното седиште во авионот, и ја размачкуваше косата со гума за џвакање, шеќер и кафе!

Какво е ова безобразно однесување? Жената, која беше уморена од постојаното вознемирување од косата на жената што седеше на предното седиште во авионот, го најде решението во валкање и оштетување на нејзината коса.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote