in

Бизарно: Човек умрел откако изел премногу сирење!

Многумина од нас сакаат да пробаат добро парче сирење од време на време, ова е веројатно најголемиот љубител на сирењето.

Сирењето не е храна која може да се јаде во големи количини, бидејќи неретко лошо влијае на нашиот организам. Но според архивите, на 11 декември 1913 година, човекот со име В.С. Фидлер умрел откако изел премногу сирење.

Тој умрел пред еден театар кој се наоѓа во мало гратче во Канада. Фидлер, кој имал само 50 години, пренесувал опрема од театарот за време на неговата смрт. Докторите утврдиле дека причината за неговата смрт е конзумирањето на премногу сирење со што придонело неговото срце да откаже.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote