in ,

WTFWTF

Бојата е важна: Која боја треба да биде вашиот паричник за да привлекувате повеќе пари?

Според фенг шуи ако имате црвен паричник тоа значи дека имате добра енергија и го привлекувате богатството во вашиот живот.

Каква боја е вашиот паричник? Според фенг шуи експертите, ако имате паричник во некоја од следниве бои, вие сте на добар пат.

Црвен паричник

Црвената боја е позната по тоа што привлекува богатство во животот. Покрај тоа привлекува добра енергија и во рекордно краток рок ги уништува негативните вибрации.

Син паричник

Сината боја исто така е симбол на изобилство, само треба да бидете повнимателни со нијансите. Темно сините паричници се гаранција за богатство.

Црн паричник

Колку и да ви изгледа темно и едноставно, црната боја значително може да ви ги подобри финансиите.

Кафеав паричник

После црната, кафеавата е најпопуларната боја за паричници. Посебно богатство ќе ви донесе ако има текстура и е изработен од високо квалитетен материјал.

Зелен паричник

Зелената боја е одличен избор ако сакате нов и свеж почеток, без оглед на тоа какво минато сте имале.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote