in

Конор МекГрегор ја скрши ногата во првата рунда!

Конор МекГрегот беше поразен за втор пат во втората битка откако ја скрши ногата во биткат во Лас Вегас.

Ирецот, 32, уште во првата рунда од натрпеварот против шампионот Дастин Порие мораше да се предаде поради скршеница на неговата нога. Во успорената снимка можеше да се види како неговиот зглом се витка и веднаш после тоа тој не може да продолжи.

„Ова не е готово. Доколку сака ќе го чекам надвор да го решиме ова“ изјави повредениот МекГрегор додека сеуште беше во рингот. Веднаш по битката, претседателот на УФЦ, Дана Вајт потврди дека МекГрегор има скршеница на ногата.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote