in ,

Што?Што?

Дали ја имате буквата „М“ на вашата дланка: Ова е симбол на богатство и силна интуиција

Оние кои имаат „М“ на дланка се добри во новинарството, пишувањето или образованието. Покрај тоа, тие многу добро знаат како да заработат пари, да напредуваат во кариерата, многу се дисциплинирани и знаат како да се мотивираат.

Ако го најдете на дланка, создаден сте за пророк, водач, создавање богатство, но и многу повеќе. Тоа се линии на дланката кои може да се спојат за да се формира буквата М. Не ја имаат сите луѓе, само оние кои се посебни на некој начин.

Читањето на дланка се практикува илјадници години и се појави во хинду астрологијата. Го користел и Александар Македонски – со дланките го проценил карактерот на своите офицери во војската.

Погледнете ја дланката и пронајдете ја буквата М, таа треба да изгледа вака:

Ако сте го нашле М тогаш треба да го знаете ова: многу сте надарени, имате силна интуиција, искрени сте и го очекувате истото од другите, не ви пречат промените во животот, знаете да препознаете луѓе кои лажат, вие се претприемнички, имате карактеристики кои карактеризирале многу пророци и водачи, среќата ве придружува во животот.

Тие исто така имаат одлични лидерски способности, сакаат да решаваат мистерии и понекогаш ги привлекуваат кариери во правото или политиката. М на дланка е симбол на богатство.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote