in

Што?Што?

Не, не се само четири тигри на фотографијата – најдете ги другите!

Еве нов загатка, која брзо се шири на социјалните мрежи.

Иако на прв поглед се чини дека се два тигри и нивните две младенчиња, на фотографијата има уште многу тигри.

Можете ли да ги најдете?

Колку има?

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote