in

УбавоУбаво

Дали можете да да ја најдете ружата помеѓу полжавите

Имате само девет секунди да ја решите ова криенка

Криенката е одличен начин да ги тестирате вашите способности за перцепција, а имате само девет секунди да го решите овој предизвик.

За да успеете да го исполните предизвикот, треба да бидете ориентирани кон деталите и да имате одлични вештини за набљудување, пренесува „Dnaindia“.

Погледнете ја внимателно фотографијата со многуте полжави и видете дали можете да ја забележите розата.

Времето ви истекува, имате само девет секунди.

Ако не можете да ја најдете розата, еве мала помош – црвена е и е скриена во центарот на сликата.

Ако сè уште не можете да ја најдете, погледнете го решението подолу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote