in

ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ? Како се прави огледалото?!

Сите ги имаме во нашите домови, но не знаеме како всушност се прават! Вака изгледа процесот на производство на огледалата:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote