in

Денешниот ден трае 12 часа и 14 минути

Денеска среда, 22 септември 2021 година, 265-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 100 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 19 минути, а ќе зајде во 18 часот и 33 минути.

Денов трае 12 часа и 14 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 30 минути, а ќе зајде во 7 часот и 32 минути.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote