in

Дупка длабока 20 метри се појави во Мексико „преку ноќ“! (ФОТО)

Огромна дупка со дијаметар од 60 метри се појави во една фарма во Мексико!

Фармер од градчето Санта Марија Закатепек во Мексико, открил огромна дупка на неговото земјиште која, според гувернерот Мигел Барбоса Хуерта, била широка 60 метри и длабока 20 метри.

Дупката, која се појавила преку ноќ, е опасна и може да ја проголта куќата на фармерот која се наоѓа на неколку метри од неа. Поради тоа, семејството кое живее во куќата било евакуирано и се наоѓа на безбедна локација.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote