in

УбавоУбаво WTFWTF Што?Што? СмешноСмешно ТаженТажен

Екологот тврди: Вака ќе изгледаат градовите за 100 години! (ФОТО)

Проектот наречен „Екотопија 2121“ е направен од страна на екологот Алан Маршал и во него ги замислил како би изгледале светските градови во иднина.

Тој предвидува дека во 2121 ќе се случи економски колапс во светот, а многубројните протести ќе придонесат да се воведат еколошки реформи. Доктор Алан Маршал предвидува дека градовите ќе изгледаат вака:

Лондон

Акра

Токио

Лос Анџелес

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote