in

Еве каде може да купите куќа за само 16 центи

Додека цените на куќите во познатите метрополи како што се Њу Јорк и Лондон се астрономски, постојат места кадешто можете да купите куќа за џабе.

Доколку можете и сакате да се преселите, можете да најдете куќа која чини само 16 центи. Вие добивате куќа, а плаќате помалку од едно пакетче на мастики. И она што е најдобро, ваквите куќи можеме да ги најдеме на Балканот.

Еден град што продава вакви куќи е градот Леград кој се наоѓа во Хрватска на самата граница со Унгарија. Неодамна беа продадени 17 куќи, а секоја чинеше само 10 денари. Новите сопственици дури добија и минимална сума за реновација.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote