in

Евертон суспендираше играч на првиот тим заради полициска истрага

Клубот од Премиер лигата потврди дека член на нивниот тим е предмет на истрага од властите.

Евертон суспендираше член на нивниот тим заради полициска истрага. Не се откриени детали во врска со името на играчот или обвиненијата.

Во соопштението на официјалната веб-страница на клубот велат: “Евертон може да потврди дека суспендирал играч на првиот тим во очекување на полициска истрага. Клубот ќе продолжи да ги поддржува властите со нивните прашања и во овој момент нема да дава никаква понатамошна изјава.”

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote