in

Филм кој мора да го погледнете – Flashback! (ВИДЕО)

Фредерик Фирзел добива визии за една девојка која исчезнала од средното училиште. Тој им се исповеда на неговиот пријатечи со кој конзумирал мистериозна дрога, но набрзу разбира дека солуцијата лежи длабоко во неговата меморија. Погледнете го трејлерот од оваа мистерија:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote