in

Ова е филмот на Netlfix кој мора да го погледнете! (ВИДЕО)

Откако доживува сообраќајна незгода во Грција, американскиот турист Бекет набрзо е центарот на опасна политичка конспирација и се обидува да го спаси својот живот.

Погледнете за што станува збор во филмот Beckett кој се емитува на стриминг платформата Netflix:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote