in

Глумецот кој играше во франшизата Fantastic Beasts заврши во затвор!

Глумецот од франшизата Fantastic Beasts која се случува во универзумот на Harry Potter заврши во затвор на 3 години.

Глумецот беше обвинет за сексуално злоставување, а судот го осуди како виновен и ќе мора да одлежи затворска казна во времетраење на три години. Делото тој го направил во 2017 година во Гласгов, откако тој ја запознал жртвата за време на една забава во градот.

Тој не ги прифати обвиненијата, но неговото ДНК беше пронајдено на местото на злосторството. Според СТВ ТВ, актерот Kevin Guthrie ќе мора да одлежи 3 годишна казна во затворот во Гласгов.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote