in

Што?Што?

Градел куќа, па во дворот нашол неексплодирана рачна бомба

На 01.09.2021 во Полициското одделение Новаци , Л.П.(68) од с.Новаци пријавил дека при изградба на куќа во дворното место во с.Новаци била пронајдена стара неексплодирана рачна бомба од Втората светска војна. Бомбата била безбедно подигната од пиротехничар од Дирекцијата за заштита и спасување.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote