in

Hailee Steinfeld ќе го толкува ликот на Kate Bishop во Hawkeye!

Hawkeye е серија која ќе биде продуцирана од Disney+ за Марвеловиот познат стрелец кој е толкуван од Jeremy Renner. Серијата започна со снимање во New York оваа недела и според најновите информации популарниот лик од стриповите, Kate Bishop, ќе биде глумен од актерката Hailee Steinfeld.

Кој ќе го толкува ликот на Kate Bishop беше главното прашање кое фановите го поставуваа уште од објавувањето на информацијата дека Disney планира да снима серија за Hawkeye. Во стриповите Kate се приклучува на групата Млади Одмазници и нејзин ментор е Clint Barton.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote