in

WTFWTF Што?Што?

Илјадници крокодили на плажа во Бразил, населението во невидена паника (ВИДЕО)

Вознемирувачката сцена на Твитер ја сподели радио водителот Кен Рутковски.

„Во Бразил има наезда на крокодили. Стотици, па и илјадници од нив преплавија една од плажите, а локалното население е во паника“, напишал тој.

 

 

„Ова не е крајбрежна плажа, туку плажа во мочуриштата Пантанал, која е дом на 10 милиони кајмани“, откри еден корисник под видеото, објаснувајќи дека крокодилите всушност се во нивната природна средина, односно не влегле на човечка територија.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote