in

Погледнете како би изгледал модерниот концепт на Робин Худ најновиот филм The Misfits! (ВИДЕО)

The Misfits е филм во кој една млада група предводена од страна на искусен крадец, крадат злато кое вреди милиони од еден затвор кој се смета за најбезбеден во светот. Погледнете го трејлерот за филмот подолу:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote