in

СлаткоСлатко

Како функционира телепатијата

Опкружени сте со големото енергетско поле, космичката енергија или животната енергија и токму оваа енергија поврзува с everything заедно.Вие сте дел од ова морфомагнетно поле, кое ги вклучува и Акашите хроники, и во исто време сте важна алка. Со други зборови, Вие формирате една голема органска целина со оваа универзална енергија а тоа овозможува комуникација преку телепатија. Телепатијата се одвива преку оваа енергетска врска. Колку повеќе стануваш свесен за ова, толку се приближуваш до себе.

Рибите што пливаат во училиштата и птиците што летаат и рој се целосно координирани со телепатија На На пример, помислете на прекрасните и импресивни фигури што Starвездите ги прават во воздух за да ги надмудрат птиците грабливки. Ниту еден Старлинг нема сомнежи и никој не прави поинаков лет. Целосно и безусловно усогласени со Големото енергетско поле, тие го танцуваат својот танц преку невидливите сили на полето На

Коњите и системските поставки преку Коњите работат на ист начин. Во поставување семејство или систем, Коњот функционира како ваше огледало. Преку неговите или нејзините природни способности и телепатски сили, Коњот воспоставува врска со вас и тоа што се тесните грла во вашата потсвест. Значи, Коњот комуницира со вас преку оваа размена на енергија и покажува што точно можете да решите за себе.

Колку е ова импресивно. Секако, ако сметате дека и вие ги имате на располагање овие способности На Во исто време, тажно е кога ќе сфатите колку прилагодувања сте направиле како дете, но и вашите родители и предци. Програмирани и отстранети од импресивна моќ. Сопствената сила. Материјализација исто така игра голема улога во ова На Длабоко скриени во џунглите и живи на дивите Степи во Аргентина, останувате близу до себе и телепатијата на природата.

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote