in ,

СлаткоСлатко

На интернет, луѓето не престануваат да коментираат за името на оваа тема. Како ги нарекувате?

На Reddit деновиве се дискутираше за летен пластичен реквизит кој веројатно секоја куќа го има, а се користи за убивање муви.

Во продавниците најчесто ќе ги најдете под името мувомлат, но некои користат малку поинакви имиња.

Мушичарка, тепалка, мувотепач..

Ова се само дел од одговорите на Редит.

„Од куќа до куќа се нарекува поинаку, дури и нема регионално утврдени имиња“, напиша еден корисник.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote