in

Легендарната комедија Kingpin ќе добие второ продолжение

Популарниот филм Kingpin конечно ќе добие второ продолжение.

Комедијата која беше огромен хит во деведесетите години, конечно ќе го добие долгоочекуваното второ продолжение. Во филмот глумат популарниот актер Woody Harrelson, Randy Quaid и Bill Murray. Сеуште не се знае дали ова трио ќе се врати во продолжението.

Според Collider, детали околу приказната на филмот како и времетраењето не се познати бидејќи филмот е сеуште во раните фази на продукција. Оргиналниот филм успеа да „собере“ повеќе од 32 милиони долари, со буџет од 25 милиони.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote