in

УбавоУбаво СлаткоСлатко

Колку триаголници можете да најдете на оваа слика

Оваа едноставна загатка збуни многумина.

Целта е едноставна – најдете што е можно повеќе триаголници на оваа слика.

Некои пронајдоа најмалку 18 триаголници. Некои тврдат дека успеале да најдат дури 21.

Вие колку триаколници гледате?

Како ви се допаѓа?

-1 поени
Upvote Downvote