in

Над 40 илјади луѓе сакаат Безос да остане во вселената!

Петицијата со која се бара Џеф Безос да направи „преселба“ во вселената и да не му се дозволи влез во Земјата се повеќе и повеќе расте.

Ова барање стана вирално на социјалните мрежи, само една недела од првиот потпис. Петицијата бара НАСА да му го забрани влезот на Земјата на милијардерот Џеф Безос откако ќе замине во вселената следниот месец.

За само една недели, над 40 илјади луѓе се потпишаа и со тоа побараа Безос да се пресели во вселената. Луѓето тврдат дека Безос е зло што не му е потребно на светот и дека милијардерите не треба воопшто да постојат.

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote