in

Мајк Тајсон признава: Халуциногените печурки ми го спасија животот!

LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 12: Former boxer Mike Tyson attends Criss Angel's HELP (Heal Every Life Possible) charity event at the Luxor Hotel and Casino benefiting pediatric cancer research and treatment on September 12, 2016 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Gabe Ginsberg/FilmMagic)

Мајк Тајсон веќе подолго време е застапник за бенефициите од наркотичните супстанци, а сега даде нова интересна изјава.

Тој откри дека за време на врвот на неговата богата боксерска кариера, скришно конзумирал таканаречени „магични печурки“ кои имаат психоделични ефекти со цел да се справи со самоубиствените мисли и депресијата во својот приватен живот.

Со цел да се справи со ваквите негативни мисли, тој го побарал спасот во наркотичните супстанци и тврди дека токму тие му го спасиле животот. „Бев депресивен и имав многу негативни мисли, но откако почнав да ги конзумирам магичните печурки, животот ми се смени“ изјави боксерот.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote