in , ,

WTFWTF Што?Што?

И НАЈИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЖЕНИ ПАЃААТ НА ОВИЕ МАШКИ ЛАГИ

Според некои истражувања, според локалните медиуми, мажите се повеќе склони кон лажење и манипулативно однесување. Кога не ве гледаат како личност за сериозна врска или не сте негов приоритет, тогаш тој ќе каже една од овие реченици.

1. Сè уште не сум подготвен за врска

Веројатно сте ја слушнале оваа реченица порано. Толку често се вели дека станува едно од честите изговори за избегнување сериозна врска. Најмногу го изговараат мажите кога само страста ги врзува за одредена жена. Овие зборови нема да ги слушнете од личност која навистина ви се допаѓа. На овој начин мажите само купуваат време и се обидуваат да ги постигнат своите површни и краткорочни цели.

2. Многу сум зафатен / имам многу работа

Во денешно време кога животот е многу побрз и полн со обврски, природно е дека партнерот нема секогаш да има време да ви се посвети. Но, кога ќе почнете да забележувате дека вашата сакана се однесува постудено, работи повеќе од вообичаено, тоа не ве прави приоритет дури и кога тој е во можност – размислете добро за неговото однесување.

3. Никогаш не сум запознала девојка како тебе

Мажите знаат дека жените се заљубуваат во она што го слушаат. Не паѓајте на сладоста на елоквентноста и погледнете наназад на неговите дела. Кога сакаат да заведат, можат да ја кажат оваа реченица само за да го постигнат она што го наумиле. Не дозволувајте лесно да ве заведе, бидејќи постојат големи можности оваа фраза да ја кажал и на други девојки.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote