in ,

Што?Што?

Мечка трча низ населбата Буковски Ливади во Битола

Вечерва триесет минути по полноќ, битолчани снимија мечка како трча низ улиците на населбата Буковски Ливади во Битола. Мечката е снименa во близина на кафеаната Адриатик.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote