in

Меган Фокс сака да се прииклучи на DC или на Marvel!

Шармантната Меган Фокс сака да се врати на глумата и нејзината желба е DC или пак Marvel.

Фокс, којашто глумеше во франшизата на Transfromers, се појави само во 5 филмови од 2016 година. Но сега, таа сака да го подобри нејзиното „портфолио“ со неколку нови проекти. Како нејзини фаворити се MCU и DCEU.

Во нејзиното најново интервју таа зборуваше за ожувувањето на нејзината кариера како птицата „феникс“. „Сакам да правам нови филмови. Би сакала да глумам лик на Marvel или пак на DC, ако бидам искрена. Тоа е мојата најголема желба“ изјави Фокс.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote