in

Мајкл Б. Џордан ќе снима серија за Супермен, но главната улога ќе ја глуми црнец!

Популарнито американски актор и режисер, Мајкл Б. Џордан ќе снима серија за Супермен, но овојпат ќе видиме едно поинакво изданије на суперхеројот на DC.

На почетокот на оваа година беа објавени новостите дека Варнер Брос планира да сними нов филм на Супермен, но Хенри Кавил се откажа од црвената наметка. Џордан беше споменуван како наследник на Кавил, но самиот актер ги демантираше шпекулациите.

Сега се верува дека токму Џордан ќе режира своја Супермен серија во соработка со HBO Max. Џордан со неговата компанија Outlier Society сака да ја прикаже верзијата на Супермен којашто ќе биде толкувана од црнец. Серијата ќе биде прикажувана на HBO, според Collider.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote