in ,

WTFWTF Што?Што?

МИСЛЕЛ ДЕКА ИМА Мозолче, Сè додека не му се затворило ОКОТО и излегло нешто пострашно!!!

Англичанецот Џек Холмс извесно време мислел дека има мозолче на челото кое го чешало, па залудно се обидувал да се ослободи од него.

Тој и неговата сопруга со денови се обидувале да ја исцедат. Меѓутоа, прво се појавил мал оток, кој брзо почнал да се шири додека не му се затворило окото.

Како што рекол, многумина го задевале дека сигурно се скарал со некого, но тој не би признал. Кога му се затвориле двете очи, Џек решил да се консултира со лекар, пишува Сан

Мислеше дека се работи за поткожно мозолче на кое му треба повеќе време да исчезне. Отишол во болница и дознал шокантна дијагноза. Имено, тие му рекле дека го каснала коњска мува, а лекарите останале зачудени додека го санирале каснувањето. Во болницата конечно успеале да го исчистат израстокот од кој излетала ларвата.

 

„Гледав нешто што изникна од челото како се витка на марамчето, апсолутно одвратно. Џек се сеќава и додава:

После тоа, устата ми отекува и чувствував страшна болка, па следниот ден морав повторно да одам во болница, каде ми дадоа комплет антибиотици, по што се почувствував како да се преродив следниот ден. рече Џек.

Овој млад човек објави фотографии на TikTok пред и по отстранувањето на ларвата.

@jack_holmes1

Very fucking british summer! #fyp #ElectrifyTheMini

♬ Oh No – Kreepa

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote