in ,

Што?Што?

Седа коса, карирана кошула и монотони панталони: Мистер Бин толку многу се има променето, тешко е да го препознаете

И по одлуката да не се врати во комедија, актерот одлучи да се врати во овој жанр, но овој пат со малку поинаков визуелен изглед.

 

Роуен Аткинсон, кога јавноста се заљуби во него како актер кој стана познат по играњето на ликот на Мистер Бин, се појави на сетот на нова серија со хумористична тема за продуцентска компанија, со значително поинаков изглед, поинаков од јавноста какоштого препознава.

 

Најголемо внимание привлече неговата подолга, сива коса, која целосно го промени неговиот изглед. Тој, исто така, имаше бордо карирана кошула, како и сиви панталони кои изгледаа како да прикажуваат монотонија.

 

Познатиот актер ќе игра во комедија во која ќе се најде во војна со пчела додека престојува во луксузен замок. Имено, Аткинсон се врати во овој жанр, иако изјави дека нема да се врати на улогата на Бин, кои сега се многу исцрпувачки за него, иако му дадоа голема популарност.

 

Инаку, серијата во која глуми, тој ја создаде серијата заедно со Вил Дејвисон, и секоја епизода ќе трае 10 минути.

 

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote