in

Ова е новата мистерија на Netflix која мора да ја погледнете! (ВИДЕО)

Oxygen е најновиот филм на Netflix кој можете да го најдете на платформата. Уникатниот концепт го прави овој филм интересен за гледање. Во него глумат Anne Hathaway, Melanie Laurent и Naomi Rapace. Погледнете го трејлерот на филмот:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote