in

СлаткоСлатко

Го гледате ли скриеното маче на сликата?

Загатката повторно е пред интернет корисниците и никој не може да одолее.

Го гледате ли скриеното маче на сликата? Затегнете ги малку очите и ќе го најдете.

Во последното од низата скривалишта, мачка седи пред нозете на својот сопственик, а мало маче е вешто скриено.

Мала помош – погледнете одблизу на деталите за светло сината боја на сликата.

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote