in

Bitcoin се поблиску до 50.000 американски долари! Моментална состојба на криптоберзата!

Најпознатата криптовалута (исто така и најголемата) брзо се движи кон лимитот од 50.000 американски долари! Моментално (за пишување на овој пост) вредноста на еден Bitcoin е 49.223 американски долари. Со тоа се доближува до рекордот од 50.000 американски долари. Ethereum-от исто така се ближи до 2.000 американски долари.

Dogecoin започна со пораст денеска но генерално оваа недела е во пад!

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote