in

WTFWTF

Ако можете да ја забележите жената на оваа фотографија, вашиот коефициент на интелигенција е натпросечен

Можете ли да ја најдете жената на фотографијата? Оние кои ќе успеат да ја решат оваа загатка веројатно имаат натпросечна интелигенција.

Германскиот уметник Јорг Дастервалд, еден од најдобрите современи сликари, ја усоврши уметноста на криење на телото на манекенката.

На сликата се крие жена, чие тело уметникот одлично го маскирал за да се вклопи во позадина.

Овој мозок привлекува големо внимание.

Како ви се допаѓа?

1 поен
Upvote Downvote