in

Што?Што?

Можете ли да најдете такси меѓу обичните автомобили

По многу бура на идеи, се појавија различни варијации.

Еден од нив е овој што го подготви порталот Designtaxi.

Треба да најдете такси меѓу овие обични автомобили.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

 

Колку време ви требаше?

Го направивме за 20 секунди.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote