in

Што?Што?

Можете ли да ја најдете пандата на оваа слика?

Една соодветна загатка го зафати интернетот.

Тоа е дело на унгарскиот уметник Грегерли Дудаш.

Многу е едноставно – најдете ја пандата!

Додека некои тврдат дека ја забележале пандата додека да трепнеш, други не можеле да ја откријат ниту по долго време.

Колку време ќе ви биде потребно?

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote