in ,

WTFWTF Што?Што?

ИЛУЗИЈАТА КОЈА ГО СВРТИ ИНТЕРНЕТОТ: На која страна се врти коњот?

На интернет можеме да најдеме многу интересни кадри и фотографии, но кога ќе се појави нешто што особено ја активира работата на мозокот, тоа брзо станува голем хит.

Тоа секако е случај со краткото видео, кое прикажува оптичка илузија која ротира.

Прашањето што се поставува е: „На која страна се врти коњот?“.

Многу едноставно прашање, но одговорот не е лесен, што можете да го видите откако ќе го погледнете коњот како се врти.

 

 

@trippyhub

which way is it spinning? #opticalillusion #illusion #fyp #mindblowing

♬ original sound – luvandrew

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote