in

СлаткоСлатко

Најдете шест зборови на сликата за 30 секунди: Мислете дека е лесно – обидете се

Ако сакате загатки и криенка, оваа е за вас.

Задачата можеби не е лесна. Затоа, добро концентрирајте се.

Треба да најдете шест зборови на оваа слика. Тие се напишани на англиски јазик. Обидете се да го направите тоа за помалку од 30 секунди.

Дали успеавте?

Еве помош.

Зборовите се напишани на плочките на подот во бањата, на опашот на мачката, на ТВ-кабелот, на каучот, на работ од огледалото и на метлата.

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote