in

СлаткоСлатко

Ве предупредуваме, ќе се измачите: Најдете го мобилниот телефон на овој тепих!

Колку пати сте го изгубиле мобилниот телефон дома?

Безброј – сигурно. А што мислите дека вашиот мобилен телефон бил во рамката која е иста како вашиот тепих, на која штотуку паднал! И тоа само би станало заморно.

 

Една таква „бура на идеи“ ги обиколи социјалните мрежи.

Можете ли да го најдете мобилниот телефон на оваа фотографија?

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote