in

Најдобрите филмови кои ги очекуваме во 2021! (ВИДЕО)

2020та година беше една од најлошите години, ако не и најлоша, за филмската индустрија. Од многубројните одложувања, до прекинувањето на продукциите на неколку познати филмови поради случаи на зараза од Ковид-19, индустријата претрпе големи загуби. Фановите на филмовите се надеваат дека 2021 ќе биде подобра. Поглденете ги најдобрите филмови кои треба да искочат во 2021 подолу:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote