in

Интересно: Најдобрите ѓубреџии на светот! Собираат ѓубре како самураи! (ВИДЕО)

Собирањето на ѓубре е една од најдосадните работи во светот, но овие момци го прават тоа да изгледа многу интересно.

Момците се од Јапонија и собираат ѓубре во Токио како нивните предци самураи. Тие се облечени во традиционална самурај носија. Погледнете во видеото подолу за што станува збор:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote