in

Најнов мистериозен трилер од визионерскиот режисер Shyamalan! (ВИДЕО)

Old е најновиот мистериозен трилер од уникатниот режисер Night Shyamalan. Филмот се работи за едно семејство кое оди на тропски одмор. Тие откриваат дека тропските плажи носат мистериозна закана – прават да стареат побрзо. Погледнете за што станува збор во трејлерот:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote