in

Најсмешните случки во спортот во 2020 година! (ВИДЕО)

Секој има омилен спорт. Спортските настани привлекуваат милиони гледачи секој натпревар. Но моментите кога се случуваат палави незгоди им се омилени на сите. Подоле погледнете ги најсмешните незгоди што се случија во изминатата 2020 година во сите спортови:

Како ви се допаѓа?

0 поени
Upvote Downvote